21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας για μικρούς καπετάνιους διοργανώνει ο ΝΟΙ

Δείτε επίσης

Υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Γιάννη Παπάζογλου

Από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου τα παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία, μαθαίνοντας ιστιοπλοΐα. Το πρόγραμμα των μαθημάτων διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Ικαρίας (ΝΟΙ) και θα διεξαχθεί υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Γιάννη Παπάζογλου, ο οποίος διαθέτει δίπλωμα προπονητή ιστιοπλοΐας (τριγώνου) και πολύτιμη εμπειρία στην εκπαίδευση παιδιών.

Η συμμετοχή στα μαθήματα απαιτεί απαραίτητα γνώση κολύμβησης και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν, ώστε να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Ο γυμναστής Γιάννης Παπάζογλου θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους μικρούς φίλους της ιστιοπλοΐας να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα όχι μόνο θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην ιστιοπλοΐα, αλλά και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες ζωής, καλλιεργώντας το πνεύμα της ομαδικότητας και της αυτοπεποίθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 697 588 4734.

Μη χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στα παιδιά σας ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση και μάθηση, μέσα από τον συναρπαστικό κόσμο της ιστιοπλοΐας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Ικαρίας στο Facebook (01/06/2024):
 
Μαθήματα Ιστιοπλοΐας για τα παιδιά
 
Από την 1η Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου 2024 ξεκινάμε τα μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά από 7 μέχρι και 14 ετών (η γνώση κολύμβησης απαραίτητη). Όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή ας γίνει το συντομότερο δυνατό για να βγάλουμε το πρόγραμμα μας. Για την φετινή χρονιά (ελπίζουμε και για τις επόμενες) την εκμάθηση αναλαμβάνει ο γυμναστής Γιάννης Παπάζογλου με δίπλωμα προπονητού (τριγώνου) για τα παιδιά και με πολύ σημαντική προϋπηρεσία.
 
Επικοινωνία 6975884734
 
Σας ευχαριστούμε πολύ.
 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img