21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Όλη η συνέντευξη της υποψήφιας ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς Αναστασίας Στεφανοπούλου

Δείτε επίσης

Η ικαριακής καταγωγής κ. Στεφανοπούλου στο στούντιο του Ράδιο Ικαρία 87,6 FM 

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Σάββατο 1η Ιουνίου στο Ράδιο Ικαρία 87,6 FM η ικαριακής καταγωγής υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, ιατρός – παθολόγος, διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναστασία Στεφανοπούλου, με αφορμή την επίσκεψη και την περιοδεία της στην Ικαρία εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Στη διάρκεια της συνέντευξής της η κ. Στεφανοπούλου αναφέρθηκε στην πολιτική της πορεία, στην απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς, στα τοπικά προβλήματα της Ικαρίας, όπως η ακρίβεια, η ανεργία, η υγεία, το οδικό δίκτυο, η δημόσια συγκοινωνία και στα σχέδια για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο νησί.

Η κ. Στεφανοπούλου αναφέρθηκε επίσης στην ενδοοικογενειακή βία και τις γυναικοκτονίες, στην οικονομική κρίση, στον πόλεμο στην Ουκρανία, στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, στο μεταναστευτικό, στην ισότητα των δύο φύλων και στην ανάγκη αναδιαμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από χθες Παρασκευή 31 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 3 Ιουνίου η κ. Στεφανοπούλου θα βρίσκεται στην Ικαρία, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με μέλη και φίλους του κόμματος καθώς και με φορείς του νησιού σε Καραβόσταμο, Εύδηλο, Ράχες και Άγιο Κήρυκο.

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Αναστασία Στεφανοπούλου στο Ράδιο Ικαρία 87,6 FM:

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img