21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ο Α.Σ. Ηρακλής Ικαρίας έκλεισε τη σεζόν με την καθιερωμένη γιορτή στο γήπεδό του

Δείτε επίσης

Τελικός εσωτερικού πρωταθλήματος, δώρα, βραβεύσεις και ευχές για το τέλος της σεζόν 

Η σεζόν έφτασε στο τέλος της και, όπως κάθε χρόνο, ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Ικαρίας το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον γιορτή της ομάδας στο γήπεδό του, το οποίο γέμισε παιδιά και γονείς.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής τα παιδιά συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια, ενώ διεξήχθη και ο τελικός του εσωτερικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η ομάδα κάθε χρόνο μεταξύ των τμημάτων της.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι αθλήτριες Λεμονιά Πλούτη, Χρυσάνθη Παύλου και Γεωργία Τσακωνίτη, οι οποίες κατέκτησαν το Πρωτάθλημα των Κορασίδων με την ομάδα ΠΑΣ Ίκαρος και παρ’ όλο ότι ανήκαν σε άλλη ομάδα, δεν σταμάτησαν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του Ηρακλή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στο τέλος της γιορτής δόθηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, αντάλλαξα ευχές για καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακολουθεί η ανάρτηση του ΑΣ Ηρακλής στο Facebook (31/05/2024):

Η Σεζόν έφτασε στο τέλος , και στην καθιερωμένη πλέον γιορτή της ομάδας μας το γήπεδο γέμισε παιδιά και γονείς . Αυτή είναι η δικαίωση της ομάδας μας , να βλέπουμε χαμόγελα και διασκέδαση από τα παιδιά και ικανοποίηση από τους γονείς.

Εκτός από τα διάφορα παιχνίδια που έλαβαν μέρος οι μικροί – ες φίλοι-ες , διεξήχθη και ο τελικός του εσωτερικού πρωταθλήματος που οργανώνουμε κάθε χρόνο με παιδιά από Δ’Δημοτικού μέχρι Γ’Γυμνασίου ,αναδεικνύοντας νικητή την ομάδα της Partizan. Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλήτριες Πλούτη Λεμονιά , Παύλου Χρυσάνθη , Τσακωνίτη Γεωργία που συμμετείχαν και πήραν το πρωτάθλημα των Κορασίδων με την ομάδα του Ικάρου.

Τα κορίτσια μας αυτά δεν σταμάτησαν να έρχονται στις προπονήσεις όλο το χρόνο, παρ’ ότι ανήκαν σε άλλη ομάδα αποδεικνύοντας την αγάπη τους και την λαχτάρα τους για το άθλημα. Αυτός είναι και ο σκοπός λειτουργίας της ομάδας άλλωστε, προώθηση του αθλήματος και προσφορά μιας αθλητικής διεξόδου στης νεολαία . Τέλος δόθηκαν πολλά αναμνηστικά και από ένα ιδιαίτερο δώρο στα πιο συνεπή παιδιά όλης της χρονιάς. Καλό καλοκαίρι λοιπόν και τα λέμε πάλι τον Σεπτέμβρη!!!

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img