21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ευχαριστίες του Δήμου Ικαρίας προς τον Προοδευτικό Σύλλογο Ξυλοσύρτη για τη συνδρομή του

Δείτε επίσης

Για την παρασκευή γεύματος που διανεμήθηκαν σε μετανάστες-πρόσφυγες

 
Ο Δήμος Ικαρίας με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook ευχαριστεί τη διοίκηση, τα μέλη και τους φίλους του Προοδευτικού Συλλόγου Ξυλοσύρτη Ικαρίας “Ο Αθέρας” για την άμεση ανταπόκριση και πολύτιμη συνδρομή τους στην παρασκευή του γεύματος που διανεμήθηκε στους μετανάστες-πρόσφυγες την περασμένη Δευτέρα 27 Μαΐου.
 
Οι μετανάστες-πρόσφυγες “φιλοξενούνταν” στο κτίριο των πηγών του Ασκληπιού (Μουσταφά), απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Κηρύκου.
 
Στη συνέχεια της ανακοίνωσης, στο πλαίσιο του υπομνήματος που παραδόθηκε στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κύριο Καιρίδη, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί μας, ο Δήμος Ικαρίας επισημαίνει ότι “ούτε δύναται ούτε προτίθεται να καλύψει την ανεπάρκεια και την απουσία των αρμόδιων υπηρεσιών”.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Ικαρίας στο Facebook (29/05/2024):
 
Ευχαριστούμε από καρδίας την διοίκηση, τα μέλη και τους φίλους του Προοδευτικού Συλλόγου Ξυλοσύρτη Ικαρίας ”Ο Αθέρας”, για την ανταπόκριση και την πολύτιμη συνδρομή τους στην παρασκευή του γεύματος που διανεμήθηκε στους μετανάστες/πρόσφυγες την Δευτέρα, στη μαζικότερη μέχρι στιγμής άφιξη των τελευταίων εβδομάδων.
 
Σε συνέχεια του υπομνήματος που παραδόθηκε στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κύριο Καιρίδη, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νησί μας, θα θέλαμε να επισημάνουμε για ακόμη μία φορά, πως ο Δήμος Ικαρίας ούτε δύναται ούτε προτίθεται να καλύψει την ανεπάρκεια και την απουσία των αρμόδιων υπηρεσιών.
 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img