21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΕ Ικαρίας – Φούρνων και εκλογές για αντιπρόσωπο στη ΔΟΕ

Δείτε επίσης

Πρόσκληση προς όλους τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Β’ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας – Φούρνων, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου, στις 5.30 το απόγευμα.

Επίσης, οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπου για την 93η Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1η Ιουνίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών στον Άγιο Πολύκαρπο, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας – Φούρνων (27/05/2024):

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Β΄ Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μάη 2024 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου, στις 5:30 μ.μ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπου για την 93η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ, λαμβάνοντας υπόψη τη μη χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας και έχοντας ως κριτήριο τη διευκόλυνση όλων των συναδέλφων/ισσών να συμμετέχουν, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 από τις 10.00 έως τις 14.00 και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κηρύκου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών στον Άγιο Πολύκαρπο. Οι αντιπρόσωποι στην 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ θα αποφασίσουν τις θέσεις του Κλάδου, θα εκλέξουν το νέο Δ.Σ. της ΔΟΕ και αντιπροσώπους για το 41ο εκλογικό Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Άρα η ψήφος μας είναι σημαντική γιατί εμείς αποφασίζουμε τι ΔΟΕ θα έχουμε τα επόμενα δύο χρόνια και σε μεγάλο βαθμό και τι ΑΔΕΔΥ!

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img