21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ο Βουλευτής κ. Στεφανάδης συνόδευσε τον Υπουργό κ. Καιρίδη στην περιοδεία του στα νησιά μας

Δείτε επίσης

Ενημερώθηκαν για θέματα που απασχολούν φορείς και πολίτες

Ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης υποδέχθηκε στη Σάμο τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη και στη συνέχεια τον συνόδευσε στην περιοδεία του σε Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα.

Στις συναντήσεις του ο κ. Καιρίδης με φορείς και κατοίκους των νησιών μας ενημερώθηκε για τα θέματα που τους απασχολούν και αφορούν όχι μόνο το μεταναστευτικό αλλά και θέματα οικονομίας, τουρισμού, υποδομών, υγείας, συγκοινωνιών κ.ά.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου από το Γραφείο του Βουλευτή Νομού Σάμου (26/05/2024):

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΣΕ ΣΑΜΟ, ΙΚΑΡΙΑ ,ΦΟΥΡΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΘΥΜΑΙΝΑ

Ο Βουλευτής του Νομού, Στεφανάδης Χριστόδουλος, την Παρασκεύη 24/05/2024 υποδέχθηκε τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, στη Σάμο.

Ακολούθως, περιοδεύσανε σε Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα.

Στα νησιά του Νομού μας όπου ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους μας και αφορούν όχι μόνο το μεταναστευτικό αλλά και θέματα οικονομίας, τουρισμού, υποδομών, υγείας, συγκοινωνιών.

Επισημάνθηκε, δε, ιδιαίτερα, κατά την πολύ μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στη Σάμο από τον Υπουργό κ. Καιρίδη, στην ομιλία του, η μεγάλη σημασία των επερχόμενων Ευρωπαϊκών εκλογών για τη διασφάλιση της συνέχισης της πολιτικής σταθερότητας, της ανοδικής πορεία της οικονομίας μας, της κοινωνικής συνοχής και της ηγετικής θέσης της Πατρίδας μας και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην ευρύτερη περιοχή μας αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΣΑΜΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img