21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Όλη η συνέντευξη του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Αγγελίδη στο Ράδιο Ικαρία 87,6

Δείτε επίσης

Ο κ. Αγγελίδης τόνισε την ανάγκη αναδιαμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου στο Ράδιο Ικαρία 87,6 FM ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κουμμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Αγγελίδης με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Ικαρία στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο κ. Νίκος Αγγελίδης στη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στην ανάγκη αναδιαμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οικονομική κρίση, την ανεργία, τον πόλεμο στην Ουκρανία, τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας και σε αρκετά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως η τοποθέτηση ανεμογεννητριών στο νησί.

Σήμερα στις 8.30 το απόγευμα ο κ. Αγγελίδης θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στον Ξυλοσύρτη, ενώ αύριο θα περιοδεύσει στους Φούρνους.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κουμμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Νίκος Αγγελίδης στο Ράδιο Ικαρία 87,6 FM:
 
 
 
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img