21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Σήμερα το 2ο προκριματικό τουρνουά για το Διεθνές Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αιγαίου «Ίκαρος 2024»

Δείτε επίσης

Σάββατο 11 Μαΐου στις 6.00 μ.μ. στον Άγιο Δημήτριο Ραχών

Το 2ο προκριματικό τουρνουά για το Ανοιχτό Διεθνές Σκακιστικό Πρωτάθλημα Αιγαίου «Ίκαρος 2024», που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου από τις 11 έως τις 18 Ιουλίου, πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Λιτάνη” στον Άγιο Δημήτριο Ραχών.

Ο νικητής προκρίνεται στο β΄ γκρουπ του Ανοιχτού Διεθνούς Πρωταθλήματος Αιγαίου «Ίκαρος 2024».

Παράλληλα με τους σημερινούς προκριματικούς αγώνες στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου “Λιτάνη” θα προσφέρονται λουκουμάδες για την ενίσχυση του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου.

Το 1ο προκριματικό τουρνουά πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου.

Το 3ο προκριματικό τουρνουά αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου στον χώρο της σκακιέρας στον Άγιο Κήρυκο, όπου με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας θα ονομαστεί «Πλατεία Νίκου Ξενάκη».

Στο πλαίσιο του Ανοιχτού Διεθνούς Σκακιστικού Πρωταθλήματος Αιγαίου «Ίκαρος 2024», όπου φέτος προβλέπονται περισσότερες θέσεις για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν ποικίλες σκακιστικές εκδηλώσεις σε αρκετά χωριά του νησιού μας πριν από την έναρξη αλλά και μετά τη λήξη της διοργάνωσης. 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img