21.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Την αντικατάσταση των παλιών δικτύων ύδρευσης στο Καραβόσταμο δρομολογεί ο Δήμος Ικαρίας

Δείτε επίσης

Αναρτήθηκε στο Διαύγεια η σχετική προκήρυξη για τη διαδικασία επιλογής αναδόχου του έργου

Ο Δήμος Ικαρίας προχωρά στην αντικατάσταση των παλιών δικτύων ύδρευσης στο Καραβόσταμο σύμφωνα με σημερινή ανάρτησή του στο Διαύγεια, όπου περιγράφονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη διαδικασία επιλογής αναδόχου του έργου.

Το έργο, με προϋπολογισμό εργασιών 821.110,00 ευρώ,  χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του υπουργείου Εσωτερικών.

Ακολουθεί η Περίληψη Διακήρυξης Δημοπρασίας από το Διαύγεια (16/02/2024):

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Άγιος Κήρυκος, 16/02/2024
Αρ. Πρωτ.: 795

  1. Ο Δήμος Ικαρίας προκηρύσσει τη με ανοικτή διαδικασία επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Καραβοστάμου», με προϋπολογισμό εργασιών 821.110,00 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.). Το έργο ανήκει στην κατηγορία των υδραυλικών έργων (CPV: 45332200-5 («Υδραυλικά έργα»).
  2. Χρηματοδότηση: Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΕΥΔ ΥΠΕΣ).
  3. Παραλαβή εγγράφων σύμβασης – Επικοινωνία: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης στα γραφεία του αναθέτοντα φορέα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης από την 22/02/2024 στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ικαρίας. (www.ikaria.gov.gr). Πληροφορίες παρέχονται από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ικαρίας, Δημαρχείο, 83300 Άγιος Κήρυκος (κωδικός Nuts: EL412), στο τηλέφωνο: 22753-50418, αρμόδιος υπάλληλος: κ. Κατσάφαρος Νικόλαος, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (email επικοινωνίας: ngkatsafaros@hotmail.com).
  4. Ηλεκτρονική υποβολή προσφορών: Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ μέχρι την 11/03/2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ., σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος. Για τη συμμετοχή στην παρούσα διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής. Η ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης είναι η 14/03/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 π.μ., η οποία θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δήμου Ικαρίας, Δημαρχείο, 83300 Άγιος Κήρυκος.
  5. Κριτήριο ανάθεσης: Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).
  6. Δικαιούμενοι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή υδραυλικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων και είναι εγκατεστημένα σε: α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης, β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 , 5, 6 και 7 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων. Δεν απαιτείται από τις εν λόγω ενώσεις να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Σε περίπτωση που η ένωση αναδειχθεί ανάδοχος η νομική της μορφή πρέπει να είναι τέτοια που να εξασφαλίζεται η ύπαρξη ενός και μοναδικού φορολογικού μητρώου για την ένωση (πχ κοινοπραξία).
  7. Εγγύηση συμμετοχής: Για την συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς εγγυητικής επιστολής ύψους 16.422,20 ευρώ. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς, ήτοι μέχρι και τις 11/05/2025.
  8. Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι προσφορές ισχύουν για διάστημα δεκατριών (13) μηνών από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών.
  9. Προθεσμία περάτωσης του έργου: Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 12 (δώδεκα) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
  10. Προσφορές: Γίνονται δεκτές προσφορές μόνο για το σύνολο του συμβατικού αντικειμένου. Εναλλακτικές προσφορές, καθώς και αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.
  11. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική.

Άγιος Κήρυκος, 16/02/2024

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΡΟΥΤΣΟΣ

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img