21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Μια μουσική συνάντηση έρχεται να ζεστάνει τις χειμωνιάτικες μέρες στην Αθήνα

Δείτε επίσης

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, από τις 21.30, στο Μεζεδοκαφενείο “Ρακούν” στην Ασκληπιού 158, η σκηνή θα ανήκει στους μουσικούς Γιώργο Στρούπα (μπουζούκι – βιολί) και Αστέρη Κωνσταντίνου (κιθάρα – φωνή) των Ζευκαλήδων και στην εκπληκτική Νόνικα Μαλκουτζή (φωνή).

Το Μεζεδοκαφενείο “Ρακούν” δεν είναι απλώς ένα στέκι για καφέ και φαγητό. Είναι μια εμπειρία γευστικών απολαύσεων, νεανικών δημιουργιών και σύγχρονου πολιτισμού. Με μια κουζίνα που αγκαλιάζει την παράδοση της Κρήτης και επιλογές ποιοτικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα, το Ρακούν έχει καθιερωθεί για τα μουσικά δρώμενα που φιλοξενεί και για τις εκλεκτές γεύσεις του. Εδώ, το φαγητό είναι γευστικό και προσαρμοσμένο στις επιλογές όλων των επισκεπτών του, καθώς τα περισσότερα από τα πιάτα μπορούν να μετατραπούν επιτόπου σε χορτοφαγικά.

Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, καλή παρέα και εξαιρετική γαστρονομική απόλαυση, η μουσική συνάντηση των τριών αγαπημένων μας καλλιτεχνών στο Ρακούν, σε έναν φιλόξενο για όλους χώρο, συμπεριλαμβανομένων και των ζώων συντροφιάς, είναι η ιδανική επιλογή.

Καλό θα ήταν να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο 210 6410057 για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img