21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Πράξη αλληλεγγύης & στήριξης της Θύμαινας, του μικρότερου νησιού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Δείτε επίσης

Το δικηγορικό γραφείο του Γεωργίου Τσακαλία, γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, πήρε μια ιδιαίτερη απόφαση φέτος, αποφασίζοντας να στηρίξει οικονομικά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θύμαινας “Ο Άγιος Γεώργιος” αντί να στείλει τις καθιερωμένες ευχετήριες κάρτες σε φίλους και συνεργάτες.

Η κίνηση αυτή έλαβε θερμή υποδοχή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θύμαινας, ο οποίος με ανακοίνωσή εκφράζει εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για τη στήριξη.

Ακολουθούν οι σχετικές με το θέμα ανακοινώσεις:

Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου της Θύμαινας

Mία συγκινητική κίνηση από το δικηγορικό γραφείο του Γεωργίου Τσακαλία, νυν Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, που δείχνει ήθος, αλληλεγγύη και πραγματικό ενδιαφέρον για τις ξεχασμένες γωνιές του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ο αγαπητός στην Θύμαινα Γιώργος Τσακαλίας ήρθε ως Περιφερειακός Σύμβουλος να παρακολουθήσει τον 5ο Κολυμβητικό Μαραθώνιο “Ο γύρος της Θύμαινας”. Ο κ. Τσακαλίας όχι μόνο ήρθε και είδε αλλά συμμετείχε ενεργά σε αυτόν τον όμορφο θεσμό που φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους. Έκτοτε μια δυνατή σχέση δημιουργήθηκε για αυτόν τον ακριτικό τόπο που εκφράστηκε ταπεινά με αυτή την όμορφη κίνηση.

Ευχαριστούμε για την στήριξη.

Ευχαριστούμε για την τιμή.

Ευχαριστούμε που δεν ξεχνάτε την Θύμαινα.

Με απεριόριστη εκτίμηση,

το ΔΣ του Π.Σ Θύμαινας

Ανακοίνωση δικηγορικού γραφείου Γεωργίου Τσακαλία

Το δικηγορικό γραφείο του γραμματέα  του Περιφερειακού  Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, δικηγόρου στον Άρειο Πάγο, Περιφερειακού Συμβούλου και ΔΜΣ του Ε.Κ. Πανεπιστημίου Αθηνών Γεωργίου Τσακαλία  και συνεργατών, φέτος επέλεξε να μην αποστείλει τις καθιερωμένες ευχετήριες κάρτες με θέματα από το νησί μας. Αντί αυτού ενισχύουμε με το ισοδύναμο των καρτών τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θύμαινας «ο Άγιος Γεώργιος» (https://www.facebook.com/thimenaisland και www.thimena.gr). Η Θύμαινα είναι το μικρότερο πληθυσμιακά νησί της Περιφέρειάς μας και χρειάζεται την ηθική και υλική στήριξη όλων μας. Στηρίζουμε έμπρακτα το έργο των πελαγινών ακριτών της Θύμαινας. Τις θερμότερες ευχές μας για Υγεία, Ευτυχία, Ειρήνη, Ευημερία και Αισιοδοξία για το 2024 . 

Η ομάδα του γραφείου μας

Γιώργος Τσακαλίας

Ερνέστο Τσακαλίας

Μαρία Γεωργιτσοπούλου

Γαρυφαλλιά Δούκα

Φώτης Γεωργιτσόπουλος

Ανδρομάχη Κεραμάρη

Λεμονιά Σαφού

Ερασμία Ζέρβα

Λεωνίδας Κλαψάκης

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img