21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Εξαιρετική Τιμή για τον Αθλητικό Όμιλο Πράμνος και τον μικρό αθλητή Ηλία Στρατάκη

Δείτε επίσης

Ο Αθλητικός Ομίλος Πράμνος ανακοινώνει την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τον αθλητή του, Ηλία Στρατάκη, να συμμετάσχει σε Χριστουγεννιάτικο Camp που θα διεξαχθεί από τις 27 ως τις 30 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς με επίλεκτους αθλητές απ’όλη την Ελλάδα. Το ανακοινωθέν υπογραμμίζει την πεποίθηση ότι η συνεχής προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες έχει φέρει ομαδικές αλλά και ατομικές διακρίσεις για τα τμήματα της ομάδας και τους αθλητές της.

Ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Πράμνος (12/12/2023)

Κλήση της ΕΟΚ για τον αθλητή μας Ηλία Στρατάκη

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή λάβαμε πρόσκληση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης,όπου καλεί τον αθλητή μας να λάβει μέρος στο Χριστουγεννιάτικο Camp που θα διεξαχθεί από τις 27 ως τις 30 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς με επιλέκτους αθλητές απ’όλη την Ελλάδα.

Η παραγωγική διαδικασία που γίνεται στις Ακαδημίες έχει φέρει ομαδικές αλλά και ατομικές διακρίσεις στους αθλητές μας που είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό.

Η προσπάθεια βελτίωσης όλων των αθλητών μας συνεχίζεται και ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερες ατομικές και ομαδικές διακρίσεις.

Πολλά Συγχαρητήρια Ηλία.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img