21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Αίτημα παροχής έκπτωσης στα εισιτήρια για διευκόλυνση συμμετοχής στη διαμαρτυρία στο Υπ. Υγείας

Δείτε επίσης

Επιστολή προέδρου Δημοτικού συμβουλίου Ικαρίας κ. Καραγιαννάκη Παναγιώτη προς την Attica Group (2/11/2023)

Στο πλάισιο συμμετοχής   στις Παναιγαικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται με πρωτοβουλία του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ και με συμμετοχή  φορέων, συλλόγων, σωματείων, αθλητικών οργανισμών από το νησί μας,  θα θέλαμε προκειμένου να διευκολυνθούν οι κάτοικοι της Ικαρίας να παρευρεθούν στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας την Δευτέρα 6-11-2023 στης 18:00, έκπτωση 50%  στα εισιτήρια  την Κυριακή 5-11-2023 με επιστροφή Τρίτη 7-11-2023.

Τα περισσότερα   νησιά του  Αιγαίου  αποδεχόμενοι την πρωτοβουλία του εργατικού Κέντρου Σάμου συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις διεκδικώντας προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού αποκλειστικής απασχόλησης στις δομές υγείας, ανταποκρινόμενο στα επίσημα οργανογράμματα των δομών μας  (Νοσοκομείο- Κέντρα υγείας- ΕΚΑΒ) .

Είμαι σίγουρος αναλογιζόμενος το αίσθημα κοινωνικής   ευθύνης που  διακρίνει  την εταιρείας σας αλλά και αγάπης για τα νησιά μας θα κάνετε δεκτό το αίτημα μας.

Ο πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Ικαρίας

Καραγιαννάκης Παναγιώτης

UPDATE (ενημέρωση από Albatross Trips): Το ύψος της έκπτωσης που εγγρίθηκε από την εταιρεία είναι 40% και για την έκδοση των εν λόγω εισιτηρίων ορίστηκε το πρακτορείο Albatross Trips του Χριστόδουλου Γλαρού που εδρεύει στον Εύδηλο.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img