21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Την Τρίτη 13/6 ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου Ικαρίας με το ψηφοδέλτιο της ΛΑΣ

Δείτε επίσης

Προεκλογική συγκέντρωση – συζήτηση του ΚΚΕ στο Καραβόσταμο για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου και ανακήρυξη υποψηφίου δημάρχου

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ) ανακοινώνει τη διοργάνωση προεκλογικής συγκέντρωσης – συζήτησης στο Καραβόσταμο, αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των προεκλογικών εκδηλώσεων του κόμματος ενόψει των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου και θα φιλοξενήσει ομιλίες του Βαγγέλη Μαρούπα και του Λεωνίδα Βαρδαρού υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ για το Νομό Σάμου.

Σημαντικό στοιχείο της εκδήλωσης θα αποτελέσει η ανακήρυξη ενός υποψηφίου δημάρχου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί και αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της τομεακής επιτροπής Ικαρίας Φούρνων του ΚΚΕ:

Τομεακή επιτροπή Ικαρίας Φούρνων του ΚΚΕ

Συγκέντρωση ΚΚΕ για τις εκλογές της 25η Ιούνη και ανακήρυξη υποψηφίου δημάρχου.

Τρίτη 13 Ιούνη, 8.30μμ στο Καραβόσταμο(στον Γιαλό). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Λεωνίδας Βαρδαρός υποψήφιοι βουλευτές. Επίσης, θα γίνει ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου Ικαρίας με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img