21.1 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ευγνωμοσύνη προς τους Συμπατριώτες και Φίλους για τη στήριξη στο Πανηγύρι του Περάματος

Δείτε επίσης

Την ευγνωμοσύνη του προς τους χιλιάδες συμπατριώτες και φίλους που στήριξαν την ετήσια εκδήλωσή τους εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ικαριωτών Περάματος και Γύρω Δήμων “Ο Ικαρος”. Το πανηγύρι, που πραγματοποιήθηκε για 20η συνεχή χρονιά, αποτέλεσε μια αξέχαστη εκδήλωση που πρόσφερε χαρά, μουσική, χορό και πάνω απ’ όλα μια ακόμη μαζική κοινωνική συνάντηση που ενισχύει τους ισχυρούς δεσμούς με την Ικαρία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου στην ανακοίνωσή του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης και τόνισε τη σημασία της εθελοντικής συμμετοχής των μελών και των φίλων του, οι οποίοι συνέβαλαν στη διοργάνωση και ομαλή διεξαγωγή του πανηγυριού. Η παρουσία και η στήριξη των συμπατριωτών και φίλων αποτέλεσαν τον πυλώνα για την επιτυχία της εκδήλωσης και απέδειξαν την αλληλεγγύη και τη συνοχή της ικαριώτικης κοινότητας.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε ορισμένα ανεδαφικά δημοσιεύματα που παρουσίασαν ως δημόσια αποδοκιμασία μεμονωμένες φωνές οι οποίες αντέδρασαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου του Συλλόγου. Τονίστηκε ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν στην ομιλία του Προέδρου απηχούν την καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι. Εκφράζοντας την εκτίμησή του προς τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε να συνεχίσει το έργο του για την προώθηση των ικαριωτικών παραδόσεων και την ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου στην τοπική κοινότητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ανακοίνωση Συλλόγου Ικαριωτών Περάματος και Γύρω Δήμων “Ο Ικαρος” (8 Ιουνίου 2023)

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες συμπατριώτες και φίλους του Συλλόγου που ήρθαν στο πανηγύρι μας από όλη την Αττική αλλά και από το νησί και υποστήριξαν την εκδήλωσή μας. Ακόμη θερμά ευχαριστώ απευθύνουμε σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου, όπου με την εθελοντική τους εργασία καταφέραμε για 20η φορά να φέρουμε εις πέρας αυτήν την όμορφη εκδήλωση.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφερθούμε και σε κάποια κακώς κείμενα, όπως δημοσιεύματα που είτε σκόπιμα είτε άσκοπα παρουσίασαν μεμονωμένες φωνές οι οποίες ‘αντέδρασαν’ στην ομιλία που εκφώνησε ο Πρόεδρος, ως δημόσια αποδοκιμασία. Θεωρούμε ότι 5-10 άτομα στα5.000 δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται ως γενική αντίδραση. Τέλος όσα ακούστηκαν στην ομιλία του Προέδρου, η οποία αντιπροσωπεύει το ΔΣ του Συλλόγου, πιστεύουμε ότι ακουμπάνε στην καθημερινότητα όλων μας. 

Προς αυτούς λοιπόν, που θέλουν τον Σύλλογό μας αποστειρωμένο από τα μεγάλα και μικρά προβλήματα, τους απαντάμε, πως εμείς όπως ξέρουμε να γλεντάμε, ξέρουμε και να παλεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img