21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το 3ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου “Άρτεμις Ταυροπόλος”

Δείτε επίσης

Το τετραήμερο του Αγίου Πνεύματος, από 2 έως 5 Ιουνίου 2023. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών στην Ικαρία. Ο Πανικάριος Σύλλογος “Άρτεμις Ταυροπόλος” ανέλαβε για τρίτη συνεχή χρονιά την πρωτοβουλία διοργάνωσης αυτής της σημαντικής εκδήλωσης, η οποία συγκέντρωσε χορευτές και λάτρεις των παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα. Στο σεμινάριο που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Karras Star παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από την Εύβοια, τη Σέριφο, την Ικαρία και τους Φούρνους με αντίστοιχα τμήματα εκμάθησης και υπευθύνους τους Κωνσταντίνο Κονταρά, Χάρη Μπακόπουλο & Βασίλη Μεσσαριτάκη.

Μέρος της επιτυχίας της διοργάνωσης του σεμιναρίου οφείλεται στην συνεισφορά και υποστήριξη συνεργατών και χορηγών που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια και οι οργανωτές του σεμιναρίου τους ευχαρίστησαν με σημερινή ανακοίνωσή τους.

Ευχαριστίες προς τους χορηγούς και τους συνεργάτες για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σεμιναρίου

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου από τον Πανικάριο Σύλλογο “Άρτεμις Ταυροπόλος” για το 3ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών στην Ικαρία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογός μας διοργάνωσε το 3ο σεμινάριο παραδοσιακών χορών στην Ικαρία 2-5/06/2023

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν ξεκινώντας από την BlueStarFerries για την εκπτωτική χορηγία των εισιτηρίων μας και το πρακτορείο Albatrosstrips και το Χρήστο Γλαρό για την εξαιρετική συνεργασία.

Το Δημήτρη Μελή και το Ikariaholidays για την μετακίνηση μας, για όλη την προσπάθεια τους να εξυπηρετηθούμε  και γενικά τη στήριξη στο σύλλογο.

Τη μπύρα «Ικαριώτισσα» για την χορηγία για τα μπλουζάκια του σεμιναρίου και το κέρασμα μπύρας στους συμμετέχοντες.

Τον κ Κ. Κέφαλο για τα αναψυκτικά «ILOVEIKARIA» σε διάφορες γεύσεις  που έστειλε και δρόσισε τους χορευτές και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Τα εστιατόρια ‘Μαραθίτης’ στον Αγ.Πολύκαρπο, ‘Νας’ στο Να, το εστιατόριο MaryMaryστον Αρμενιστή και ‘Καλυψώ’ στο Φύτεμα όπως και την κ Νίκη Λάκκα με το catering που άφησαν πολύ όμορφες γεύσεις Ικαρίας σε όλους.

Τους χορηγούς στήριξης μας Πατιρντί καφέ στο Χριστό Ραχών ,τις επιχειρήσεις Ανδριώτης, το Ράδιο Ικαρία και τον Κυ.πο.τε Ικαρίας και τις κυρίες Χαρούλα και Ζαχαρούλα Κοτσάνη για την παραχώρηση του εξαιρετικού θεάτρου της Πηγής

Και τέλος το ξενοδοχείο ‘KARRASSTAR’ στο Αυλάκι το ξενοδοχείο της καρδιάς μας που μας φιλοξενεί πάντα η κύριες Έφη, Νίκη και Γιώτα Καρρά αλλά και το προσωπικό τους πάντα εκεί για ό,τι χρειαζόμαστε, άψογη εξυπηρέτηση αλλά και ζεστά χαμόγελα και αγκαλιές.

Σας ευχαριστούμε όλους που είστε δίπλα μας σε ό,τι εγχείρημα κάνουμε προσπαθώντας πάντα να προωθούμε την Ικαριακή παράδοση. Χωρίς όλους εσάς δε ξέρουμε πόσο εφικτό θα ήταν.

Ο Πρόεδρος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ                                                                                                             

Η Γραμματέας 
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΣΧΟΥ

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img