21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Π.Α.Σ. Ίκαρος: Μουσική βραδιά με τον Ιπποκράτη Ξυλά & μια εξαιρετική «Μουσική Συντεχνία»

Δείτε επίσης

Στην αίθουσα του Αγίου Παντελεήμονα το Σάββατο, 10 Ιουνίου, στις 22:00

Ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε μια μοναδική μουσική βραδιά με τον αγαπημένο καλλιτέχνη του νησιού Ιπποκράτη Ξυλά, το Σάββατο, 10 Ιουνίου, στην αίθουσα του Αγίου Παντελεήμονα. Η εκδήλωση φιλοξενείται από τον Πανικάριο Αθλητικό Σύλλογο Ίκαρος και υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη μουσική και διασκέδαση.

Ο Ικαριώτης ερμηνευτής Ιπποκράτης Ξυλάς ενώνει τις δυνάμεις του με τις ταλαντούχες ερμηνεύτριες Μαρία Τσαγάνη και Ρόζα Πετράκη για να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική. Μαζί τους, θα βρίσκονται ο Γιάννης Κάτσαρης στα πλήκτρα, ο Βασίλης Μαντόγλου στο μπουζούκι και ο Γιώργος Γκαβογιάννης στα κρουστά και υπεύθυνος για τη μουσική επιμέλεια, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο μουσικό σχήμα.

Μουσική Συντεχνία

  • Φωνή: Ιπποκράτης Ξυλάς
  • Φωνή: Μαρία Τσαγάνη
  • Φωνή: Ρόζα Πετράκη
  • Πλήκτρα: Γιάννης Κάτσαρης
  • Μπουζούκι: Βασίλης Μαντόγλου
  • Μουσική επιμέλεια & Κρουστά: Γιώργος Γκαβογιάννης

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την εκπληκτική ερμηνεία του Ιπποκράτη Ξυλά και των συνεργατών του, και να απολαύσετε μια υπέροχη βραδιά γεμάτη μελωδίες που θα σας συντροφεύσουν για πάντα. Η είσοδος για την εκδήλωση θα κοστίζει 10 €, περιλαμβάνοντας ένα ποτό, και η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 22:00.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img