21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Σ. Μαλέλης: Στην προεκλογική αυτή περίοδο ασχολούμαι αποκλειστικά με το κανάλι που εργάζομαι

Δείτε επίσης

Σε μια έντονου ύφους ανακοίνωση προέβη το γραφείο τύπου του κ. Σταμάτη Μαλέλη, υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου ως απάντηση σε δημοσιεύματα που αφορούν, έμμεσα ή άμεσα, το πρόσωπό του. Από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Μαλέλη ανακοινώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου, ο ίδιος επικεντρώνεται αποκλειστικά στη δουλειά του, στο τηλεοπτικό κανάλι που εργάζεται, αποφεύγοντας να ασχοληθεί περαιτέρω με τέτοιου είδους υπονομεύσεις και μικρότητες.

Σε σχετικά πρόσφατα άρθρα που δημοσιεύθηκαν σε περιφερειακά sites αναφέρεται ότι η Νέα Δημοκρατία αναζητούσε έναν υποψήφιο περιφερειάρχη για το Βόρειο Αιγαίο, καθώς ο κ. Μουτζούρης είχε συμμετάσχει στις προηγούμενες εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, και ότι υπήρχε φημολογία σχετικά με την υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Μαλέλη από το κυβερνών κόμμα. Η ανακοίνωση αυτή του κ. Μαλέλη έγινε μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου παρουσιάστηκε το μελλοντικό Αναπτυξιακό Σχέδιο όπου οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις μετά από μια περίοδο ψυχρών σχέσεων μεταξύ τους. 

Δελτίο τύπου Σταμάτη Μαλέλη, υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου (15/5/2023)

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται στον Τοπικό Τύπο που με αφορούν έμμεσα ή άμεσα, θέλω να τονίσω τα εξής:

Όλο αυτό το διάστημα ασχολούμαι αποκλειστικά με το κανάλι που εργάζομαι, το MEGA, στην δύσκολη αυτή προεκλογική περίοδο. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία όπως την κάνω επί 35 χρόνια από Διευθυντικές θέσεις στα μεγάλα κανάλια.

Δεν έχω καιρό ούτε για μικρότητες, ούτε για ίντριγκες, ούτε για καμαρίλες, ούτε για …λάσπη και υπονομεύσεις. Αυτά τα αφήνω σε αυτούς που ζουν στο σκοτάδι του μικρόκοσμού τους.

Και φυσικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αναλυτές «του πόντου» που σιτίζονται από το δημόσιο κορβανά.

Θα τα πούμε μετά τις εκλογές με προτάσεις για την πατρίδα μας που όλοι αγαπάμε.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img