21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Πρόσκληση 20ου και 21ου Δημοτικού Συμβουλίου

Δείτε επίσης

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικών Συμβουλίων, των τελευταίων για αυτή τη χρονιά, απέστειλε ο Δήμος Ικαρίας προς του Δημοτικούς Συμβούλους και λοιπούς φορείς του Δήμου.

Το Δημοτικό συμβούλιο θα λάβει χώρα στις  23 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον Άγιο Κήρυκο και γίνεται σε δυο σκέλη λόγω του ότι η συζήτηση για τον προϋπολογισμό της ερχόμενης χρονιάς, χαρακτηρίζεται ως  ειδική.

Έτσι το 20ο Δημοτικό Συμβούλιο διεξάγεται στις 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Κλήρωση για ορισμό μελών του δημοτικού συμβουλίου (ένας τακτικός με τον αναπληρωτή του), στην επιτροπή προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδικού δικτυού Δ.Ε Ραχών». (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).

  2. Προσωρινή παραλαβή του έργου «Δημοτική οδοποιια Δ. Δ. Χρυσοστόμου 2012» (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).

  3. Ανανέωση σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας με τον δήμο Φούρνων, για την διοικητική (μέσω ταμειακής υπηρεσίας ) και την τεχνική υποστήριξη (μέσω υπηρεσίας δόμησης) του δήμου Φούρνων. (Εισήγηση Πρόεδρος Δ.Σ ).

  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης απόφασης Ο.Ε που αφορά την αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2014, (Εισήγηση Αντ/χος Οικονομικών ).

  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος μίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ Καραβοσταμου. (Εισήγηση Δήμαρχος ).

Η ειδική δημόσια τακτική συνεδρίαση του 21ου  Δημοτικού Συμβουλίου, θα διεξαχθεί στις 19:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμας της Έγκρισης Προϋπολογισμού του Δήμου Ικαρίας έτους 2015.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου (2275350401 – spanouk@dimosikarias.gr) και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, για πληρέστερη και πιο αναλυτική ενημέρωση.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img