21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Από 3 έως 10 Ιουλίου οι φετινές «Μουσικές Αυλές» στον Άι Γιάννη Ραχών

Δείτε επίσης

10ο Αυτοοργανωμένο Μουσικό Σεμινάριο Ικαρίας

3-10 Ιουλίου
Διοργάνωση: Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας

Μουσικές Αυλές 2022!

Φιλόξενα χαμόγελα, παχυλοί ίσκοι και δροσερά μονοπάτια οδηγούν κι αυτό το καλοκαίρι συμμετέχοντες και διοργανωτές στις Μουσικές Αυλές του Αι Γιάννη!!!

Το Μουσικό Σεμινάριο Ικαρίας που δέκα χρόνια τώρα εξελίσσεται και εδραιώνεται στο χώρο της μουσικής ανοίγει τις πύλες του
3 με 10 Ιουλίου σε μια επετειακή εβδομάδα «πλημμυρισμένη» από μουσική!!!

Οι εγγραφές άρχισαν!

Και φέτος οι όμορφες αυλές του Αι Γιάννη θα γεμίσουν γνώριμους αλλά και καινούριους ήχους. Παρέα με τα μουσικά τους όργανα, αλλά και τις φωνές τους, παλιοί και νέοι μαθητές θα σμίξουν και θα αλληλεπιδράσουν σε αυτή τη μουσική γειτονιά των Ραχών Ικαρίας.

Οι Μουσικές Αυλές είναι ένα ζωντανό μουσικό σεμινάριο που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στις Ράχες Ικαρίας και ήδη τον φετινό Ιούλιο συμπληρώνει δέκα χρόνια λειτουργίας. Επίκεντρο του σεμιναρίου είναι το μεγάλο προαύλιο της εκκλησίας «Αϊ-Γιάννης» που βρίσκεται σε μια εξοχική τοποθεσία πολύ κοντά στο χωριό Χριστός Ραχών, ενώ πολλά από τα μαθήματα και τα διάφορα εργαστήρια του σεμιναρίου φιλοξενούνται στις αυλές των σπιτιών της γειτονιάς γύρω από την εκκλησία -εξ’ ου και η ονομασία «Μουσικές Αυλές».

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

 Σταύρος Κ. 6984 733455
Λευτέρης Χρ. 6978 737696  

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img