21.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ενημερωτικές ματιές του σαββατοκύριακου στην τοπική αθλητική ειδησεογραφία

Δείτε επίσης

Αθλητικά νέα από το Ikaria Sport News

  • Στις προεπιλογές για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Κορασίδων η καριωτίνα Αγάπη Τρακάδα του Αιολικού και πρώην αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Μεσαριάς.
  • Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στο τέλος της περιόδου ανακοίνωσε ο ικαριώτης διαιτητής Γιώργος Τσαρνάς.
  • Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Διαγόρα Ραχών με το ευρύ 4 – 2 επί της Βασίλισσας Νότου. Τα γκολ για την ομάδα της Ικαρίας πέτυχαν από ένα η Αργυρούλα Καρίμαλη και η Βαγγελιώ Κατέχη και δύο τέρματα πέτυχε η Άρτεμις Στενού.
  • Εντός έδρας ήττα με σκορ 48 – 63 για την ομάδα του Πράμνου στο δεύτερο παιχνίδι με την Αναγέννηση για τη σειρά των play off του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης που στα μεταξύ τους παιχνίδια διαμορφώνεται στο 1-1.
  • Εκτός έδρας ήττα με σκορ 51 – 48 για την ομάδα του Ικάρου στο δεύτερο παιχνίδι με το Καρλόβασι για τη σειρά των play off που στα μεταξύ τους παιχνίδια διαμορφώνεται στο 2-0 και με την ομάδα της Σάμου να παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης.
  • Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1 – 1 για την ομάδα ανδρών της Μεσαριάς η οποία λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη αφού απέτυχε να κάνει γκολ το πέναλτι που κέρδισε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τον Κέρκη. Το γκολ για την ομάδα της Ικαρίας ο Γ. Τσιώλης.
  • Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1 – 1 για την ομάδα ανδρών του Διαγόρα στο παιχνίδι για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τον Αρίσταρχο. Το γκολ για την ομάδα της Ικαρίας ο Μ. Καρίμαλης.
  • Εντός έδρας ήττα με σκορ 0 – 1 για την ομάδα ανδρών του Ικάρου στο παιχνίδι για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την Αθλητική Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού.
  • Στο πλαίσιο της συνάντησης Ικάρου με τον Βαθύλο ευχαριστήρια πλακέτα για τα 30 χρόνια προσφοράς του στον αθλητισμό απένειμε ο πρόεδρος του Ικάρου Νικόλαος Μαρκάκης στον διαιτητή Γιώργο Τσαρνά που ανακοίνωσε όπως αναφέρθηκε παραπάνω την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.
Αθλητικά νέα  από το Ikaria Sport News
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img