21.7 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Εκτός χάρτη παραμένουν τα ζητήματα του τοπικού διαμερίσματος Καρκιναγρίου

Δείτε επίσης

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ικαρίας “Κάβο Πάπας” (14/2/2022)

Πριν λίγες μέρες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, επισκέφθηκε την Ικαρία και παραχώρησε συνέντευξη για τα θέματα του νησιού
 
Μετά και την ενημέρωση και συνεργασία που είχε με τη Δημοτική αρχή, για τα προβλήματα του τόπου, δυστυχώς δεν είχε κάτι να πει για τα ζητήματα του Τοπικού Διαμερίσματος Καρκιναγρίου.
 
Ζητήματα που δεν παραλείπουμε να υπενθυμίζουμε πολύ συχνά τόσο στην Περιφερειακή όσο και στην Δημοτική αρχή.
 
Χαιρόμαστε να διαβάζουμε ή να ακούμε στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για έργα που αναβαθμίζουν άλλα χωριά του τόπου μας (πλακόστρωτα, γεφύρια, πλατείες).
 
Όμως, μετά την καταστροφή του 2010 το τοπικό διαμέρισμα Καρκιναγρίου δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει καθόλου τις Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές… σαν να μην υπάρχει στο χάρτη της Ικαρίας.
 
Δεν έχουν υπάρξει έργα υποδομής ή παρεμβάσεις (π.χ. αλιευτικό καταφύγιο, ρέμα, κα), όπως ούτε καν έχουν προβλεφθεί έργα αναβάθμισης και ποιότητας (π.χ. πλατεία, είμαστε απο τα ελάχιστα χωριά που δεν διαθέτει πλατεία αλλά parking, ή ένας αθλητικός χώρος για νέους ή μια κάποια πλακόστρωση).
 
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια συνέντευξη ενημερωθήκαμε πως η σημερινή Περιφερειακή αρχή θα θέσει υποψηφιότητα ξανά στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2023… ας το συγκρατήσουμε!
 
Σημ. Και για να είμαστε δίκαιοι…. ο Έπαρχος Ικαρίας αναφέρθηκε στον πιο καινούργιο δρόμο του οδικού δικτύου Ικαρίας, στο δρόμο Να – Κάλαμος και για το έργο που θα γίνει ώστε να αποκατασταθούν ζημιές που έχουν προκύψει σ’ αυτόν !!…τον πιο καινούργιο δρόμο του οδικού δικτύου Ικαρίας!!
 
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img