21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Περιβάλλον αυξημένης ασφάλειας λόγω της προτεραιότητας στους εμβολιασμούς των νησιωτών

Δείτε επίσης

Η προτεραιότητα που δόθηκε στον εμβολιασμό στους κατοίκους των νησιών, δημιουργεί ένα περιβάλλον αυξημένης ασφάλειας, μέσα στο οποίο οι συμπατριώτες μας αλλά και οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τις ομορφιές της πατρίδας μας, τη φιλοξενία μας, το ελληνικό καλοκαίρι – Αύξηση πληρότητας πλοίων στο 80% και στο 85% στις περιπτώσεις που τα πλοία διαθέτουν καμπίνες σύμφωνα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης.
Ο κ. Πλακιωτάκης διαπίστωσε με ικανοποίηση ότι επιβάτες και πληρώματα τηρούν τους κανόνες ασφαλείας για να είναι το ταξίδι τους όχι μόνο ευχάριστο, αλλά και ασφαλές ενώ αναφέρθηκε στην αναθεώρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων με βάση τα νέα δεδομένα και την ταχύτατη εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος.
«Η προτεραιότητα που δόθηκε στον εμβολιασμό στους κατοίκους των νησιών, δημιουργεί ένα περιβάλλον αυξημένης ασφάλειας, μέσα στο οποίο οι συμπατριώτες μας αλλά και οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τις ομορφιές της πατρίδας μας, τη φιλοξενία μας, το ελληνικό καλοκαίρι. Καλώ τους επιβάτες και τα πληρώματα να τηρούν τα μέτρα προστασίας με απόλυτη συνέπεια», σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης.
 
Περιβάλλον αυξημένης ασφάλειας λόγω της προτεραιότητας στους εμβολιασμούς των νησιωτών
 
 
 
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img