21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Διαγωνισμός της Περιφέρειας για την απ’ ευθείας ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς

Δείτε επίσης

Μεταφορά Μαθητών α/θμιας & β/βαθμιας εκπαίδευσης  δημόσιων σχολείων Π.Ε. Ικαρίας 

Η οικονομική υπηρεσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που έχει δικαίωμα συμμετοχής (φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις επαγγελματιών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, συνεταιρισμοί, κοινοπραξίες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο της παρούσας) να υποβάλλουν έγγραφη προσφορά για την ανάδειξη μειοδότη δρομολογίων όπως αυτά αναλύονται στο παράρτημα Α και για χρονικό διάστημα έως και 30/6/2021, για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών των δημόσιων σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ικαρίας, συνολικού προϋπολογισμού 57.908,40 € συμπεριλαμβανομένου δικαιώματος προαίρεσης 5% και Φ.Π.Α. 24%.

Κριτήριο ανάθεσης αποτελεί η χαμηλότερη τιμή σε ΕΥΡΩ, ήτοι μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης.
Όλα τα δρομολόγια είναι με επιστροφή εκτός αν κάπου αναφέρεται διαφορετικά. Τα δρομολόγια θα πρέπει να πραγματοποιούνται μέσα στα χρονικά όρια όπως αυτά ορίζονται στη με αριθμό 50025/26-09-2018 Κ.Υ.Α «Μεταφορά Μαθητών δημόσιων σχολείων από τις Περιφέρειες».

Η δαπάνη θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου/ ΠΕ Σάμου, Ειδικού Φορέα και Κ.Α.Ε. 4192.0821.0001 .
Οι κλειστοί φάκελοι θα κατατίθενται στην Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, Δερβενακίων 1, 2ος όροφος, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ταχυδρομείου μέχρι και την 18η Ιανουαρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 π.μ.
Η αξιολόγηση των σφραγισμένων προσφορών θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των διαγωνισμών και των διαδικασιών διαπραγμάτευσης της Π. Ε. Σάμου την 18η Ιανουαρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.30 π.μ. σε αίθουσα της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ. Σάμου, επί της οδού Δερβενακίων 1, 2ος όροφος.
Η διαπραγμάτευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς δημοσίευση προκήρυξης.
Α) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ:
Η ανάθεση της μεταφοράς μαθητών με δημόσιες συμβάσεις υπηρεσιών, με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση της προκήρυξης, όπως ορίζεται με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του ν. 4412/2016, και της ΚΥΑ 50025/2018, με κάθε κατάλληλο μεταφορικό μέσο δημόσιας χρήσης που να πληροί τους όρους ασφαλούς μεταφοράς. Ειδικώς, για τα ΕΔΧ οχήματα τηρείται το ισχύον θεσμικό πλαίσιο περί της έδρας-διοικητικής μονάδας.
Τα προς ανάθεση δρομολόγια περιγράφονται στο συνημμένο πίνακα του παραρτήματος Α, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το επίσημο έγγραφο του διαγωνισμού σε μορφή pdf

Ω10Π7ΛΩ-Ω20
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img