19.9 C
Ikaria
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Μια απρόσμενη και συνάμα ευχάριστη έκπληξη που ελπίζουμε να έχει συνέχεια

Δείτε επίσης

Τήλε-συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας

Η 17η και 18η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης. Θα μεταδοθεί από τη συχνότητά μας στους 87,6 FM την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 4 μ.μ.. Συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα : 1.Έγκριση Πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δ.Ε. Ευδήλου 2018. 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ικαρίας έτους 2021.

 
Το ηχητικό μέρος του μαγνητοσκοπημένου περιεχομένου της 17ης και 18ης συνεδρίασης του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μέσω τηλεδιάσκεψης, θα μεταδοθεί από τη συχνότητά μας στους 87,6 FM την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 4 μ.μ..

Σήμερα Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 4 μ.μ. θα μεταδοθεί από τη συχνότητά μας στους 87,6 FM

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ραδιοφωνικού μας σταθμού οι ακροατές μας θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τις τοποθετήσεις των ανθρώπων που έχουν εκλεγεί για να μας εκπροσωπούν στο Δήμο μας και πιο συγκεκριμένα θα ακούσουν μεταξύ άλλων ολόκληρη την πολύ σημαντική συζήτηση, τις τοποθετήσεις και τις τελικές αποφάσεις επί του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ικαρίας έτους 2021.
 
Ως Ράδιο Ικαρία 87,6 FM αλλά και εκ μέρους των ακροατών μας ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ικαρίας που μας διέθεσε το συγκεκριμένο υλικό και ειδικότερα το ΗΧΗΤΙΚΟ του μέρος. Το γεγονός αυτό αποτελεί μια απρόσμενη αλλά και συνάμα ευχάριστη ΕΚΠΛΗΞΗ που ελπίζουμε να έχει συνέχεια.
 
Αίτημά μας, για διάθεση του ΗΧΗΤΙΚΟΥ μέρους των συνεδριάσεων, προς την γραμματεία του Δήμου Ικαρίας, υπηρεσία που μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη για την ψηφιακή διατήρηση των ηχητικών αυτών ντοκουμέντων, έχει απορριφθεί.
 
Η ενημέρωση είναι δημόσιο αγαθό στο οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση όλες και όλοι ανεξάρτητα από την ηλικία, τη μόρφωση, την οικονομική ευχέρεια, τις δεξιότητες ή και την δυνατότητα μετακίνησης. Το ραδιόφωνο ως μέσο υπάρχει εδώ και δεκαετίες σε όλα τα σπίτια και δεν απαιτεί, εξειδικευμένες γνώσεις, σύγχρονο εξοπλισμό και οικονομικές πάγιες συνδρομές για να έχει ο οποιοσδήποτε πρόσβαση στο περιεχόμενό του. Η αναπαραγωγή από τη συχνότητά μας του περιεχομένου των συνεδριάσεων προϋποθέτει την διάθεση από την γραμματεία του Δήμου προς εμάς (που καταθέσαμε το σχετικό αίτημα) των εν λόγω ψηφιακών αρχείων και έχει νόημα μόνο και εφόσον τα αρχεία αυτά έχουν καλή ποιότητα (εσωτερική εγγραφή των μικροφώνων από την κονσόλα) προκειμένου να γίνεται κατανοητό τι λέγεται και από ποιον. Επιπλέον στα σχετικά με το θέμα αιτήματά μας ζητάμε τις εισηγήσεις όλων των εκλεγμένων δημοτικών παρατάξεων και τις τελικές αποφάσεις του εκάστοτε δημοτικού συμβουλίου επί του συνόλου των θεμάτων μια ιδιαίτερης φύσης και πρακτική εργασία η οποία γίνεται από εργαζόμενο (πρακτικογράφο) του Δήμου με σχετική εμπειρία. Όλες οι παραπάνω τεχνικής και ειδικής φύσεως εργασίες γίνονται από εργαζόμενους και τμήματα του Δήμου μας (αλλά και κάθε αντίστοιχου φορέα ανά την επικράτεια) και με ελπίδα αναμένουμε την από εδώ και στο εξής θετική διευθέτησή των λογικών αιτημάτων μας στο σύνολό τους.
 
Όλες οι Αιτήσεις μας προς τον Δήμο Ικαρίας (30/10/2020)
 
Το σχετικό με τα ηχητικά ντοκουμέντα των συνεδριάσεων Αίτημά μας προς τον Δήμο Ικαρίας
 
Απάντηση Δήμου Ικαρίας (5/11/2020)
 
 
 
 
 
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img