21.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Δημοπράτηση για την μίσθωση του Κυλικείου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου

Δείτε επίσης

Ανακοίνωση Δήμου Ικαρίας: Περίληψη Διακήρυξης (Αριθμ. Πρωτ : 5324)

Ο Δήμος Ικαρίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι πρόκειται να γίνει δημοπράτηση για τηντην μίσθωση του Κυλικείου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου στην θέση «ΔΕΗ» Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Κηρύκου.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 8ηΟκτωβρίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 πρωινή , ενώπιον της Επιτροπής  του Π.Δ. 270/1981 , η οποία συστήθηκε με την 42/2020(ΑΔΑ ΨΧΨΚΩΕ4-4ΩΑ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην έδρα του  Δημοτικού Καταστήματος Αγίου Κηρύκου.

Αντίγραφο της διακήρυξης θα χορηγείται  στους ενδιαφερόμενους , ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στο Δήμο Ικαρίας έως και τις 6-10-2019

 Η τιμή εκκίνησης ορίστηκε στο ποσό των70,00€ τον μήνα και η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης  για δύο (2) χρόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μην υπηρετούν στο δημόσιο ή σε Νομικό Πρόσωπο του δημοσίου, ΟΤΑ,Τράπεζες ή Οργανισμό Κοινής Ωφέλειας και να μην είναι συνταξιούχοι.Το ετήσιο εισόδημά τους δεν πρέπει να ξεπερνά το αφορολόγητο εισόδημα από μισθούς ή συντάξεις.

Για να γίνει κάποιος/α δεκτός/ή στον δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό θα πρέπει να καταθέσει στην αρμόδια για τη δημοπράτηση επιτροπή του Π.Δ. 270/1981 η οποία συστήθηκε με την 14/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου :

  1. Φωτοτυπία του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας
  2. Γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή Εγγυητική Επιστολή Τράπεζας ποσού ίσο με το 1/10 (168,00€) της πρώτης προσφοράς που αναγράφεται στην απόφαση του Δ.Σ και η οποία θα αντικατασταθεί προσαρμοσμένη στο τίμημα που διαμορφώθηκε.
  3. Βεβαίωση μη οφειλής στο Δήμο Ικαρίας
  4. Στοιχεία που να αποδεικνύουν το αξιόχρεο και τη φερεγγυότητά του (π.χ. φορολογικές δηλώσεις παρελθόντων ετών, Ε9, τίτλους ακινήτων)
  5. Φορολογική ενημερότητα.

Ικαρία 28-9-2020

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Νικόλαος Καλαμπόγιας

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img