21 C
Ikaria
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Κινητοποίηση Εργατικού κέντρου – Ναυτεργατών για το πλοίο Μυτιλήνη

Δείτε επίσης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μάη κινητοποίηση στο λιμάνι Καρλοβάσου από το Εργατικό Κέντρο Σάμου και τους ναυτεργάτες του πλοίου ΜΥΤΙΛΗΝΗ.

DSC_2518

Από το πλοίο ΜΥΤΙΛΗΝΗ που βρίσκεται στο λιμάνι Καρλοβάσου από τις 5 Φλεβάρη (οι ναυτεργάτες του οποίου βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα κοντά δέκα (10) μηνών), έγινε πορεία προς το κεντρικό τμήμα του λιμανιού όπου θα «έδενε» το πλοίο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ.

Με την άφιξη του πλοίου οι συγκεντρωμένοι, μοίρασαν ανακοίνωση (Εργατικού Κέντρου και ναυτεργατών) στους ταξιδιώτες, ενώ οι ναυτεργάτες του ΜΥΤΙΛΗΝΗ την μοίραζαν στα διάφορα πόστα του ΜΥΚΟΝΟΣ και όλοι μαζί στάθηκαν στην μπουκαπόρτα του πλοίου κρατώντας συμβολικά το πλοίο για αρκετό διάστημα να μην αποπλεύσει.

Κεντρικό σύνθημα «καμία επιδότηση στους εφοπλιστές – να πληρωθούν τώρα οι ναυτεργάτες»

Να σημειωθεί ότι ο μεγάλος αγώνας των ναυτεργατών που είναι ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ όπως αναγράφει το πανό που βρίσκεται στο πλάι του πλοίου γίνεται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Η εταιρεία που έχει απλήρωτους τους ναυτεργάτες, δεν βάζει καύσιμα στο πλοίο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ηλεκτρισμός και εξαερισμός στο πλοίο και να μην έχουν τόπο να κοιμηθούν. Δεν προμηθεύει το πλοίο με τρόφιμα και οι συνθήκες ασφάλειας, καθαριότητας και υγιεινής εγκυμονούν πολλούς κινδύνους.

 

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση με τα αιτήματα που διακινούνταν.

 

 

Η Διοίκηση

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img