20.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Σε όλα τα πρωταθλήματα θα συμμετάσχει την νέα περίοδο η ομάδα του Ηρακλή

Δείτε επίσης

Δελτίο Τύπου του Αθλητικού Συλλόγου Ηρακλής (10.7.2020)

Νοιώθουμε την ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα σε σχέση με την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με το μέλλον της ομάδας μας. Ξεκαθαρίζουμε πως η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά σε όλα τα πρωταθλήματα, όπως κάνει κάθε χρόνο από την ίδρυση της, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!!

Ένας σύντομος απολογισμός για το 2019-2020 μας αφήνει παραπάνω από ικανοποιημένους αφού καταφέραμε μέσα στις γνωστές δυσκολίες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα του νομού μας στις ΝΕΑΝΙΔΕΣ ,και να παρουσιάσουμε σε όλα τα τμήματα ελπιδοφόρες ομάδες .Επίσης με περηφάνια συμμετείχαμε για πρώτη φορά στο γυναικείο πρωτάθλημα του νομού και μάλιστα οι εμφανίσεις μας μόνο αδιάφορες δεν ήταν.

Μελανό σημείο της περσινής μας προσπάθειας αποτελεί το οικονομικό έλλειμμα που δυστυχώς μας άφησε αυτή η υγειονομική κρίση. Είμαστε αισιόδοξοι όμως γιατί υπάρχουν αρκετοί γονείς που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν, και σταθεροί χορηγοί που μας στηρίζουν κάθε χρόνο με το υστέρημα τους , γνωρίζοντας πως όλα τα έσοδα της ομάδας χρησιμοποιούνται πάντα με σκοπό την εκμάθηση και προώθηση του αθλήματος που εκπροσωπούμε και αγαπάμε.

Α.Σ. Ηρακλής Ικαρίας

Αθλητικό Σωματείο Ικαρίας Α.Σ. Ηρακλής Ικαρίας

Αθλητικό Σωματείο Ικαρίας

Σε όλα τα πρωταθλήματα θα συμμετάσχει την νέα περίοδο η ομάδα του Ηρακλή

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img