21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Αποτελέσματα διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18 (Ανδρών- Γυναικών)

Δείτε επίσης

Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Χίου-Σάμου-Ικαρίας 22ου ομίλου της κατηγορίας Κ18

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, υπό την οργάνωση της Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου, το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 (Ανδρών – Γυναικών). Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από σωματεία της Χίου, της Σάμου και της Ικαρίας.

Την Ικαρία εκπροσώπησαν τρεις εκ των τεσσάρων αθλητών και αθλητριών του Πανικάριου Αθλητικού Συλλόγου Ίκαρος που ταξίδεψαν στη Χίο

Η Ανδρεάδη Καλλιόπη αν και είχε δηλώσει συμμετοχή δεν έλαβε μέρος καθώς τραυματίστηκε στο ζέσταμα (διάστρεμμα στον αστράγαλο) λίγο πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματος του ακοντισμού. Στα 400 μ. δρόμου τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Καραμπάσης Παναγιώτης και την τρίτη θέση στο ίδιο αγώνισμα κατέκτησε ο Ανδρεαδάκης Ηλίας. Η Καρρά Αγγελική τερμάτισε στην πέμπτη θέση στο αγώνισμα δρόμου 100 μέτρων. Την αποστολή των αθλητών και αθλητριών του Πανικάριου Αθλητικού Συλλόγου Ίκαρος συνόδευσε ο κ. Τσαρνάς Παναγιώτης αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου Σάμου και πρώην πρόεδρος του Ικάρου.

Ειδική βράβευση μεταξύ και άλλων αθλητών της ΕΑΣ Σάμου έγινε στην Ανδρεάδη Καλλιόπη για τις συνολικές επιτυχίες της κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. 

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους αθλητές που ταξίδεψαν στη Χίο και θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση στην Καλλιόπη Ανδρεάδη τη νέα και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια του Π.Α.Σ. Ίκαρος.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img