20.5 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Θερινό Σινεμά στο Γιαλισκάρι για το φετινό καλοκαίρι κάθε Παρασκευή στις 21:00

Δείτε επίσης

Συνεχίζονται από την Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας οι προβολές αυτή την Παρασκευή 26 Ιουνίου με την Νοτιοκορεάτικη ταινία “Το Δίχτυ”

Συνεχίζοντας οι θερινές προβολές που θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο προαύλιο του παλιού σχολείου στο Γιαλισκάρι. Στις 26/06/2020 θα προβληθεί η Νοτιοκορεάτικη ταινία “Το Δίχτυ” όπου η βάρκα ενός Βορειοκορεάτη ψαρά παρασύρεται στα νερά της Νότιας Κορέας και ο ίδιος συλλαμβάνεται και ανακρίνεται ως πιθανός κατάσκοπος. Δείχνοντας αθώος, οι αρχές προσπαθούν να τον πείσουν να αυτομολήσει, για να τον «σώσουν» από την επιστροφή στην πολιτικά ανελεύθερη πατρίδα του.

Η ταινία περιλαμβάνει σκηνές βίας και δεν προτείνεται για παιδιά.

*Στο κυλικείο θα βρείτε σπιτικές καριώτικες λεμονάδες και βυσσινάδες, κρύες μπύρες, καριώτικο κρασί και νερό απ΄την κοντινότερη πηγή. Και φυσικά πoπ κορν του πάππου. Γενική είσοδος 2 ευρώ.

Το τρέιλερ της ταινίας που θα προβληθεί σήμερα

Η Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γιαλισκαρίου για την παραχώρηση του χώρου που γίνονται οι προβολές, την ΑΣΠΙ για τον εξοπλισμό προβολής, την Θεατρική Ομάδα Duende Ικαρίας για τα ηχεία και την κονσόλα και τον Αλιευτικό Σύλλογο Γιαλισκαρίου για την παραχώρηση πάγου.

- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img