21.3 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

Ακυρώνεται η πραγματοποίηση των μουσικών αυλών για το καλοκαίρι του 2020

Δείτε επίσης

Ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών Ραχών Ικαρίας σχετικά με την ματαίωση του σπουδαίου μουσικού σεμιναρίου

Πέμπτη 21 Μάη 2020
Φίλες και φίλοι, ελπίζουμε να σας βρίσκουμε όλους καλά.

Τους τελευταίους μήνες με αφορμή την COVID-19, το διαλυμένο σύστημα υγείας και τους αυταρχικούς χειρισμούς του πολιτικού κατεστημένου, βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην καθημερινότητα μας. Μέσα σε αυτή τη συγκυρία συζητήσαμε, αναρωτηθήκαμε, προβληματιστήκαμε με την κατάσταση και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Η πραγματοποίηση των μουσικών αυλών μας απασχόλησε από την αρχή της επιβολής των μέτρων.Όσο όμως περνούσε ο καιρός αυτή φάνταζε όλο και πιο δύσκολη.

Το μουσικό μας σεμινάριο είναι αυτοοργανωμένο και λαμβάνει χώρα στον οικισμό του Άη Γιάννη. Οι αυλές των σπιτιών φιλοξενούν τα μαθήματα, το προαύλιο της εκκλησίας γίνεται χώρος συναυλίας, γλεντιού και συνάντησης και τα γύρω κτήματα φιλοξενούν τους συμμετέχοντες. Για να μπορεί κάθε φορά να πραγματοποιείται το σεμινάριο μας, μέλη της κίνησης πολιτών, φίλοι, μαθητές, δάσκαλοι και κάτοικοι του οικισμού συνεισφέρουν για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου με την ενεργή συμμετοχή και την αρμονική αλληλεπίδραση τους.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά δημιουργούν τις μουσικές αυλές. Χωρίς κάτι από αυτά το σεμινάριο δε μπορεί να είναι αυτό που ξέρουμε και αγαπάμε τόσα χρόνια. Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα που έχουμε δεν επιτρέπουν την πραγματοποίησή του.

Με λύπη ανακοινώνουμε ότι οι Μουσικές Αυλές για το καλοκαίρι του 2020 ακυρώνονται.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καθηγητές Ευγένιο Βούλγαρη, Γιάννη Ζαρία, Τίτο Καργιωτάκη, Γιάννη Κάτο, Μανούσος Κλαπάκη, Μαρία Κώτη, Σοφία Λαμπροπούλου, Γιάννη Νιάρχο, Μπάμπη Παπαδόπουλο, Μανώλη Πάππο, Νίκο Παραουλάκη, Μαρία Πλουμή, Φώτη Σιώτα, Χρήστο Σπουρδαλάκη, Χαρούλα Τσαλπαρά και Γιώργο Φουντούκο που όλο αυτό το διάστημα μας ενθάρρυναν και στήριζαν τις αποφάσεις μας.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα του κλάδου τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές/-τριες, φίλους/-ες του σεμιναρίου για την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Μένουμε ενεργοί, συνεχίζουμε τις δράσεις μας, το νέο μας στέκι στο Χριστό Ραχών, το καταφύγιο “Σπιτάκι της Μαμής”, την Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής κ.α.

Χαιρετισμούς από καρδιάς!

Καλή δύναμη σε όλους/-ες και καλή αντάμωση!

Κίνηση Πολιτών Ραχών Ικαρίας

Ακυρώνεται η πραγματοποίηση των μουσικών αυλών για το καλοκαίρι του 2020
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img