21 C
Ikaria
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
- Advertisement -

1572: Ο Τουρισμός αποκτά τον δικό του ειδικό τετραψήφιο αριθμό

Δείτε επίσης

1572: Η γραμμή του Τουρισμού

Από το πρωί της Πέμπτης 9 Απριλίου 2020 τέθηκε σε λειτουργία από το Υπουργείο Τουρισμού το 1572, αριθμός στον οποίο μπορούν να απευθύνονται καταναλωτές, τουρίστες, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του τουριστικού τομέα που ζητούν ενημέρωση σχετικά με ζητήματα που προκύπτουν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας. 
 
1572: Ο Τουρισμός αποκτά τον δικό του ειδικό τετραψήφιο αριθμό

Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 8 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Ειδική ομάδα έμπειρων στελεχών του Υπουργείου Τουρισμού καταγράφει και απαντά στα σχετικά ερωτήματα και όπως δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης « σκοπός μας είναι η διαρκής ενημέρωση και στήριξη της τουριστικής αγοράς και σε ένα δεύτερο επίπεδο  η παροχή δυνατότητας στους τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα να παίρνουν πληροφορίες για ζητήματα που προκύπτουν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας».

Το Υπουργείο Τουρισμού με το ξέσπασμα της πανδημίας προχώρησε άμεσα στη σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων.
Ο πρώτος κύκλος ασχολείται με την έγκυρη ενημέρωση της τουριστικής αγοράς για τις εξελίξεις από την πανδημία, έχει την ευθύνη για τη διαχείριση των τηλεφωνικών γραμμών που έχουν δοθεί προς φορείς και ιδιώτες, συγκεντρώνει πληροφορίες από τις Περιφερειακές Μονάδες Τουρισμού σχετικά με τις εκτιμώμενες επιπτώσεις του κορονοϊού ανά περιφέρεια.

 
 
 
 
 
- Advertisement -spot_img

More articles

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -spot_img

Latest article

- Advertisement -spot_img